Dagens Dick

Enögda reflektioner om livets gång.. Med en viss mån av humor och något överdrivet emellanåt. Dock högst personligt och skall icke förknippas med några varumärken eller företag.

Sanningen om hur män tänker..!!

Kategori: Allmänt

Tjofittihej 
 
Idag är det ärliga onsdagen, och just denna onsdag ska jag avslöja hur vi män tänker i olika situationer.
Nu finns de ju givetvis undantagsfall även när det gäller detta, men jag kan garantera att större delen av den manliga befolkningen faller under följande avslöjanden.
 
Nu finns det ju en överhängande risk i att avslöja dessa saker och jag kommer garanterat att bli ovän med en stor del av mina manliga bekanta, men skitsamma för jag kommer nog att få några kvinnliga som ersätter dessa.
 
Så hur tänker män..!? En övervägande del av kvinnorna säger nu högt INTE ALLS, men det är fel ser ni...
Vi män tänker hela tiden..!!!
Framför allt på sex och kvinnor, detta dessutom större delen av vår vakna tid.
Sen tänker vi väldigt ofta på bilar, hockey, fotboll, skidåkning och hur många idioter det finns i trafiken, mat och dryck tillvaratar mycket av våra tankar dessutom. 
 
För oss gifta och män med partner så kan ju det facto att vi tänker på andra kvinnor och detta i ett sexuellt sammanhang vara direkt förknippat med otrohet och att vi är svin, men inget kan vara mer fel kära vänner.
Att tänka och fantisera är ett normalt förfarande hos oss alla och ni kvinnor som rynkar på näsan eller ryggar tillbaka kan sluta ljuga precis i detta nu för ni är exakt likadana..!! PUNKT SLUT 
 
När vi män ser en kvinna som faller oss i smaken så utspelar sig följande i våra huvuden:
Jösses, schyssta lökar..!!
Undrar hur hon ser ut naken..?
Bra ASS där..!!
Undrar om hon är helrakad..?
Hur doftar/smakar hon..?
Efter det så utspelar sig en hel drös med frågeställningar av sexuell karraktär och detta är ett fullkomligt naturligt beteende dessutom inom loppet av ett par sekunder. 
 
Detta ska nu INTE förknippas med att vi i samma sekund är otrogna..!! 
 
Inte alls... för detta är bara tankar, till det så ska ni veta att vid nästa rödljus så utspelar sig scenariot i våra huvuden igen. Detta är fullkomligt normalt och ni som skriker rätt ut nu kan vara glada istället, för när vi kommer hem så är alla dess tankar helt borta...men de har skapat en energidepå som nu tillägnas den kvinnan vi lever med. Så nästa gång er man tittar lite extra mycket åt något håll så kan i med ett leende känna er trygga och till det vara glada för det är ju ni som får allt tillgodo..!!
 
När det gäller bilar och sport fungerar vi precis tvärtom.
Jo det är faktiskt sant, där håller vi tankarna slutna till ett och samma lag, ett bilmärke och skulle aldrig ens komma på tanken att byta....
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: